Post by nongdinshosquoproj on Feb 15, 2022 23:51:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Móda Stylista : Obleč se Hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Móda Stylista : Obleč se Hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzenú výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Móda Stylista : Obleč se Hry 2022 version ▞▞▞
Milujem túto hru naozaj ... má reklamy, ale nie veľa, šaty sú tiež také dobré a tiež všetko je dobré ako topánky ... Takže je to dobrá hra
Hrám túto hru o 2 dni ďalej, len vyhrávam vo všetkých ôsmych úrovniach, či je to dobré alebo zlé
Je to dobrá módna hra, ale problém je v tom, že v tej hre, keď bábika tiež nevyzerá dobre, plný počet bodov dostaneme len my a kedykoľvek druhá bábika nedostane žiadne známky
Už ma nudí hrať túto hru, pretože je v nej príliš veľa reklám, ale hra sa mi páčila 😘
Dobré, ale viac funkcií
Keď som začal, bolo to naozaj úžasné, ale potom som si všimol jednu vec, že vždy hovoria, že sme víťazi a nikdy neprehráme kolo iba raz, keď vyprší čas, takže túto aplikáciu nenávidím.....😓😓 i odporúčame vám zmeniť túto aplikáciu
Candy Legend Vabaajamängud rqta
Veľmi pekná hra 👍, ale v tejto hre sa veľa pridáva alebo pribúda
Je to veľmi zaujímavá hra, ale nemáte bezpečné oblečenie a iné veci
Super táto hra Aj ja si stiahnem túto hru moja sestra si tiež stiahne túto hru
Páči sa mi táto hra, ale je veľmi drahá a práve som si ju stiahol, nemám peniaze a musím brať toľko reklám, takže jej dávam 2 hviezdičky
To je pekné, ale neodomyká to ani ostatné šaty, ak vidíme reklamy, tiež sa to neodomyká, takže by ste ten problém mali urobiť pekne, inak je to taká pekná hra
Nemôžem otvoriť miestnosť na premenu a kliknem na klepnutie, aby som pokračoval, neotvorili ju
Veľmi zaujímavá hra
Aaa
Ok hra
Je tu veľa zábavy, toto sa mi páči 🥰😘
Páči sa mi táto hra tak pekná, roztomilý dreaceup a make-up
Je skvelé, že vždy dávajú rovnaké skóre a je tam veľa prídavkov
Načítanie toho, čo človek hrá, zaberie veľa času, ak sa hra načítava tak dlho
Táto hra je pekná ☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Ja 😍 tejto hre toľko dávam 4 hviezdičky, pretože je to dobrá hra
Je to pekné 🙂 Ale tieto reklamy sú priveľa Inak milujem 💕 toto prezliekanie ako kompozíciu
Tvoja hra ma baví až na dve veci. KAŽDÚ hru, o ktorú ma žiadate, aby som ohodnotil túto hru, a príliš veľa reklám, ktoré spôsobujú zlyhanie hry a častejšie musím začať odznova. V opačnom prípade máte 5 hviezdičiek za príjemnú hru. Opravte nepríjemný problém so žiadosťou o hodnotenie po každej súťaži. Ďakujem.
Móda Stylista : Obleč se Hry Hry na hrdinov qjnf
Ahoj hra taaak pekna ale je tu problem zakazdym ked som vyhercom taka nuda to je problem hry 😞 😞😞 som z toho sklamany
Veľmi👌 veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi👌😍 veľmi veľmi veľmi veľmi pekná☺️ hra sa mi veľmi páči táto hra.. Ale dám 4 hviezdičky, pretože♥️ oveľa viac 👌👌reklamy😥🤗 ale🤩 super hra úžasná úžasná kedykoľvek mám♥️ čas, keď hrám túto hru☺️ moja obľúbená hra ❤️❤️❤️❤️
Miloval som túto hru. Ale dal som štyri hviezdičky. Pretože, čas nie je obmedzený.
Veľmi nudná hra
Girls Makeup | Dress Up Games Rollespil rvu
Trò Chơi Công Chúa Thời Trang Nhập vai ixm
Je to dobrá hra, ale nepáči sa mi tá funkcia, že si musíme kupovať oblečenie, ale myslím si, že to robí zaujímavejšie, takže hre dávam tri ⭐⭐⭐✨✨
Táto hra je zaujímavá Práve som si ju stiahol dnes a páči sa mi, dal som jej štyri hviezdičky, pretože avatori nie sú až tak dobrí, pls, vyriešte tento problém a budete mať 5 hviezdičiek⭐
Hra je veľmi dobrá a má len málo reklám.
Táto hra je pekná, ale vždy vyhrávam a nepáči sa mi, že to nie je súťažná hra, takže dám len jednu hviezdičku
Táto hra je taká pekná milujem túto hru wow 😘😘
Toto je veľmi pekná hra 👍
Milujem túto hru, ale nemôžem dať 5 hviezdičiek, pretože je tam príliš veľa doplnkov
Tak dobré, ale máme len obmedzený počet šiat a tie šaty sú také krásne 😍 tak spokojný s touto hrou
Toto je falošná hra... Nenávidím to...
نایس
Toto je veľmi pekná hra, ale niektoré aj nudné.. Čas nám plynie ľahko a tiež sa mi táto hra veľmi páčila🥰😍😘😇
Moc pekná hra. Táto hra je najlepšia. Najlepšie na tom je, že sú tam naozaj pekné šaty, líčidlá a doplnky. Milujem túto hru veľmi. Ďakujem za túto hru. Odporúčam každému, aby si nainštaloval túto úžasnú hru a bavil sa. Toto bola hra, ktorú som hľadal...
Táto hra je taká nudná 😑 zlá hra dávam jednu hviezdičku
Táto hra je veľmi zlá, prečo znamená viac reklám a povedzte, že vaše hodnotenie bude hrať iba malé deti
Myslím, že .....😒🤔💙💚💛 to dáva záujem hrať.....pekné možnosti farby pleti v tejto hre......táto aplikácia sa mi páči táááák.....veľa🥰🥰😍
Celkom dobré na ubehnutie času👍👍
Nie dobré
Pekná aplikácia páči sa mi, ale viac pridáva, takže len 4 hviezdičky
Príliš veľa reklám.