(Android/iOS) TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game פריצת סיבולת בלתי מוגבלת
Feb 16, 2022 0:07:42 GMT -5
Post by nongdinshosquoproj on Feb 16, 2022 0:07:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת סיבולת בלתי מוגבלת ▞▞▞
▞▞▞ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game 2022 version ▞▞▞
זה בסדר לשבוע הראשון ואז זה רק חוזר על עצמו
אני גם אוהב וגם לא אוהב מילה אחת מהנה כמו סייק מרושע
אני אוהב את המשחק, הוא עושה חשק לנסות פעם נוספת. זה לא דורש חיבור לאינטרנט. אבל אני חושב שצריך לשאול את השאלה בהתבסס על המדינה שלך
MILLIONAIRE TRIVIA Game Quiz Trivia gqp
אני אוהב את המשחק הזה khon banaiga korrorpate? בבקשה תשחק
זה משחק מחשבות טוב מאוד וגם מלמד אותך הרבה דברים.
המון מודעות ואף אחת מהשאלות לא עובדת
אם אנחנו נותנים תשובה נכונה זה ייתן תשובה שגויה
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game ტრივია axja
זה ממש כיף ומהנה.. עם שאלות ידע כללי אבל כשאני מקבל את המזומן שלי אז אני חולה לתת את מלוא החמישה מבטים אבל אני אוהב את זה עד כה
זה מקבל שני כוכבים. למרות שזה כיף, שאלה אחת נכונה למעשה ב-99 אחוז. אבל אחוז אחד טועה עדיין לא בסדר. "איזו קבוצה של בעלי חיים לא מטילה ביצים?" זה היה יונק. למרות ש-99 אחוזים נכונים, פלטיפוס של ברווז הוא יונק מטיל ביצים. לכן התשובה טכנית שגויה.
אם אתה מפספס שאלה, אתה צריך להתחיל מחדש. אני לא אוהב את זה בגלל זה. מצטער
שאלה אחת: אם אנחנו לא יכולים לפדות את הכסף שאתה מקבל באפליקציה הזו, מה אתה עושה עם זה? אני מבולבל ברצינות. ניסיתי את זה עם אמא שלי והיו לנו תקוות. ידעתי שזה טוב מכדי להיות אמיתי. אני מצטער לומר שאני אסיר את ההתקנה. הייתה לי הרבה תקווה למשחק הזה. דרך קלה להשיג כסף. אל תתקין אם אתה רוצה כסף חינם. אני אוהב כמה הרמות מאתגרות. פשוט כל זה שלא יכול לעשות משהו עם הכסף זה מורט עצבים.
שגיאת כתיב במילים באנגלית, וכתוצאה מכך שאלות מבלבלות.
השאלות טובות לנו לפעמים קשות. שיחקתי בזה פעם ביום. שומר על המוח פעיל. מעוניין בגרסה מעודכנת יותר. השאלות שלנו הן אותן שאלות שוב ושוב.
משחק טוב, מלמד, מהנה וטוב לשחק עם חברים
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game ტრივია axja
אני אוהב את המשחק הזה, הוא מאוד משעשע ובו זמנית חינוכי.
משחק נהדר. שומר על המוח שלך חד! אוהב שזה כמו תוכנית הטלוויזיה עם עוזרים נוספים!
המשחק הזה גרוע מאוד 😡😠😤
Milyoner 2022: beyin mantığı Soru Cevap wyff
Milyoner 2022: beyin mantığı Soru Cevap wyff
יש הבדל בין האולימפיאדה לאולימפיאדת החורף. השאלה הייתה צריכה להיות היכן נערכה אולימפיאדת החורף בשנת 2018. מכיוון שהאולימפיאדה הרגילה הייתה 2008, 2012, 2016, והשוטף המתוכנן לשנת 2020 נדחה ל-31/7/2021. רק עוד דוגמה לאפליקציה עלובה. גם פיסוק גרוע, דקדוק, ולפעמים איות.
אשמח לקבל את זה בטלפון שלי. אני תמיד נהנה לקרוא ולעשות את זה עם אחרים לפני כמה שנים.
אני ממאוריציוס. אין שאלה שייכת לאי שלי. בבקשה שים שאלות גם על האי שלי
זה הופך את השכל שלי לחדד יותר מבעבר, הלב מאוד פועם כשאין לך יותר אפשרויות👍👏👏👏זה כיף
אני אוהב את סוג המשחקים הזה אבל אני נותן 3 כוכבים כי השאלות קלות מדי, פשוטו כמשמעו כולם יכלו לדעת את התשובה עבור רובם, אני חושב שהשאלות צריכות להיות קצת יותר קשות למקרה שיהיה כיף אז זה לא נעים 🤷🏻♀️
כשמשחקים במשחק הזה זה תמיד מחזיר אותי לתפריט הראשי😭😭 ..
משחק נהדר מאתגר ומשעשע נחמד להעשיר את המוח שלך.
חידון מגניב אבל צריך להיות חכם כדי לענות על השאלות
משחק נחמד אבל אתה גם מיישם אפשרות למשיכת כסף
נחמד ומהיר...
האדם הראשון שנתן ביקורת על המשחק הזה טועה הוא או היא אמרו שאין פרסומות הרבה מהן אחרי משחק אחד או שניים יותר פרסומות מהמשחק לאדם הזה חייב להיות משחק כמעט כמוהו כי במשחק שלי יש הרבה כאלה כל כך מעצבן שמור על המשחק בכל דרך כי אני אוהב את זה עושה אותך חכם למד הרבה ממשחק החידון הזה בגלל זה נתתי 2 כוכבים הסר כמה פרסומות מעצבנות אני אעשה אותו 5 כוכבים המשחק הזה הוא ממש כיף בכל אופן רק הפרסומות הורסות את המשחק עם כל כך הרבה מהם
אני אוהב את הרעיון של המשחק הזה אבל לא יכול לעבור את השגיאות הדקדוקיות ברבות מהשאלות.
זה נחמד ומלמד
לוקח לך הרבה זמן להאיץ את ההורדה
משחק טוב אבל יותר מדי פרסום אחרי כל סיבוב וזה מאוד מפריע לי אני מוחק אותו😐🙄
זה משחק טוב עם מעבר זמן טוב והפעלת המוח. תודה על ההמצאה הטובה.
Homescapes Casual jnqp